Brezplačna meditacija

brezplačno za vas 

Meditacija z nadangelom Rafaelom zdravljenje in odpiranje tretjega očesa 

Brezplačna meditacija

Brezplačna meditacija

Meditacija čiščenje blokad in povezovanje z dušo.

BREZPLAČNI PRENOS DNEVNIKA HVALEŽNOSTI 

Na voljo za vas

DNEVNIK HVALEŽNOSTI 

DNEVNIK HVALEŽNOSTI je nastal po temeljitem premisleku kako v svoje življenje z vibracijo hvaležnosti   za vse kar že imamo pritegnemo stvari ki si jih želimo. Sama sem priča mnogim spremembam v mojem življenju odkar redno zapisujem svoje hvaležnosti.

Hvaležnost ni samo odnos do življenja in štetje preteklih, trenutnih in bodočih blagoslovov, ampak je prav tako način življenja, ki daje smisel preteklosti, omogoča vizijo za jutri in, kar je najbolj pomembno, prinaša mir in spokojnost v vsak sedanji trenutek.

 

Hvaležnost je več kot samo ozaveščanje danih nam blagoslovov. Je spomin srca, ki ima zmožnost preobražanja problemov v darove, spodrsljajev v osebne uspehe, napak v izkušnje, ki so nas naučile pomembnih lekcij za življenje, vsako zmedenost v jasnost in navsezadnje, spreobrača kaos v red.

 

Hvala Bogu, vodnikom in  angelom, ki me vsakodnevno vodijo, spremljajo, šepetajo in so mi pokazali pojem hvaležnosti in moč drugih univezalnih zakonov vesolja.

 

Hvala mojemu očetu ki me spremlja vedno in povsod, čeprav iz druge dimenzije, hvala moji mami, partnerju Mariu, ki me nesebično podpira in ko potrebujem tudi prizemljuje, prav tako iskrena hvala mojima sinovoma Blažu in Timeju ki sta moja največja učitelja in ogledali.

Hvala Dijana za pomoč pri oblikovanju in podpori in nikakor ne nazadnje  velik hvala tudi vam,  ki prav sedaj držite ta dnevnik hvaležnosti v svojih rokah . Brez vas bi bil to le navaden dnevnik , skupaj pa bomo ta dnevnik spremenili v Čarobni dnevnik ustvarjalne  prihodnosti.

PRENESITE SI DNEVNIK HVALEŽNOSTI IN SI VSAKODNEVNO PIŠITE DNEVNE HVALEŽNOSTI IN VIDELI BOSTE KAKO SE VAM BO ŽIVLJENJE SPREMENILO NA BOLJE 

 

Objemam vas in vam želim vse najlepše