pet., 23. jul. | PO SPLETU

DELAVNICA, RITUAL OB POLNI LUNI TER MEDITACIJA

Delavnica, Ritual in meditacija ob Polni luni Poseben in močan čas ko lahko iz svojega življenja "pometemo" vse naše blokade ki nas ovirajo pri napredku. Čas Polne lune v Vodnarju in čas retrogradnega Kirona nas spodbuja da za vselej počistimo iz nas samih ponavaljajoče se vzorce in navade.
Registration is Closed
DELAVNICA, RITUAL OB POLNI LUNI TER MEDITACIJA

Čas in Datum

23. jul. 18:00
PO SPLETU

Več o dogodku

 Delavnica, Ritual in meditacija ob Polni luni   

Poseben in močan čas, ko lahko iz svojega življenja "pometemo" vse naše blokade ki nas ovirajo pri napredku. Čas Polne lune v Vodnarju in čas retrogradnega Kirona nas spodbuja da enkrat za vselej počistimo iz nas samih ponvaljajoče se vzorce in da  odpravimo karmične vzorce

Ste tudi vi med tistimi, ki se vam v poslu, financah, čustvenih odnosih ali v družini konstantno dogajajo podobne ali iste zadeve kot da doživljate "deja vu"? 

Ali se vam zdi da ste končno zlezli na zeleno vejo in naekrat se znajdete v vrticu že pozanih zgodb. Je tako na vašem finančnem področju? Na vašem čustvenem področju ko mislite da ste končno srečali pravo osebo za vas ampak se kasneje pokaže, da je zelo podobna  vašim prejšnim vezam? Ali ste končno začutili, da je določen posel kot ustvarjen za vas in da je to vaše poslanstvo? Nekaj čas je vse lepo teklo nakar se je ponovno pokazlo, da je rezultat  enak kot pri vseh vaših prejšnjih poslih?  Ali ste morda zgladili vaše družinske odnose  in se kar naenkart ponovno ponovijo vzorci preteklosti? Ali vas pestijo bolezni  (ki so se vrnile) ali bolečine (ki so že enkrat izvenele)  ki so se ponovno vrnile v vaš vsakdan. 

Vse to so pokazatelji, da še vedno imate čeprav ste delali že ogromno na sebi, se spreminjali in odstranjevali vzorce ti še vedno tičijo v vas. 

In sedaj je čas ko je te vzorce potrebno odpraviti za vse večne čase. Energija vodnarja in energija retrogradnega Kirona vas sedaj bolj kot kdaj koli prej spodbuja  da razrešite enkrat za vselej te karmične in privzgojene vzorce v sebi in končno zaživite svoj polni potencial. 

Več o polni luni v znamenju Vodnarja ter retro. Kirona bom povedala na delavnici v živo(kaj nam prinaša ta doba, kaj je potrebno sedaj narediti da presežemo te svoje vzorce in navade) 

Na delavnici bomo tudi v živo izvajali RITUAL REZANJA VEZI (poseben ritual ki ga še niste delali nikoli)   na način, da odrežete vse vezi, ki vas vežejo morda na bivše prijetelje, sodelavce, znance, partnerje, ker vam ni več potrebno v vašem življenju, da vam nekdo črpa vašo edinstveno energijo  in se hrani z njo, vi pa se počutite izžete in utrujene. Naredite enkrat konec temu energijskemu izčrpavanju in končno vzemite svoje enrgijo nazaj in jo izkoristite za svoje poslanstvo in za svojo srečo. 

Na koncu delavnice pa bomo izvedli posebno MEDITACIJO "POVEZAVA S SVOJO DUŠO IN POVRNITEV ENERGIJE "

P:S Vse kar potrebujete za izvedo rituala vam sporočim ko  se prijavite na delavnico . (Vse kar potrebujete imate sigurno doma)

Izmenjava za delavnico je 24€. 

Družili se bomo cca 2 uri. 

Se veselim našega druženja