sob., 27. mar. | po spletu

Manifestacija Blaginje (Finančno oblilje)

Si želite več blaginje v vašem življenju? Kakšna je vaša predstava o denarju in financah? Imate občutek, oziroma vzorec ki vam je vgrajen, da denar pokvari ljudi in ostale negativne vzorce . Morda ravno zaradi teh misli (oziroma privzgojenih vzorcev) denar drsi iz vašega življenja in iz vaših rok?
Registration is Closed
Manifestacija Blaginje (Finančno oblilje)

Čas in Datum

27. mar. 19:00
po spletu

Več o dogodku

MANIFESTACIJA  BLAGINJE   (FINANČNO OBILJE)

Manifestacija  Blaginje!  Kako v vaše življenje privabiti več finančne blaginje?

  Kakšna je vaša predstava o denarju in financah? Imate občutek, oziroma vzorec, ki vam je vgrajen, da denar pokvari ljudi, da niste rojeni pod srečno zvezdo, da je denar slab, da denar odhaja hitreje kot prihaja,  in ostale negativne vzorce . Morda ravno zaradi teh misli (oziroma privzgojenih vzorcev)  denar drsi iz vašega življenja in iz vaših rok?

Ali želite enkrat v življenju preseči te stare vzorce vašega odnosa do finančnega obilja ?

Si želite več blaginje v vašem življenju?

Če ste odgovorili z Da, vas vljudno vabim da se mi pridružite na delavnici "Manifestacija Blaginje " ob Novi Luni 13. marca ob 19. uri. 

V tem posebno močnem energijskem večeru Nove lune vas bom naučila posebnih preizkušenih starodavnih tehnik katere bomo izvedli praktično na delavnici. Prav tako boste dobili vsak svojo mini knjigico z  podrobnimi napotki, tako da boste ritual oziroma prakso izvajali tudi sami,  kadarkoli si boste to zaželeli.  

To starodavna metoda blaginje vsebuje elemente  feng shu-a, izvajanja posebnih  mater, uporabo kristalov.  Vse kar potrebujete je pripravljenost, da si dovolite v svoje življenje privabiti več finančenga obilja in da se osredotočite na 28 dnevno delo, ki bo spremenilo vašo ferkvenco sprejemanja blaginje (oziroma odklepanja privzgojenih vzorcev pomanjkanja blaginje).

S preprostimi metodami, ki vam ne bodo vzele preveč vašega prostega časa z rednim izvajanjem posebnih vaj pa boste kreirali vidno boljše finančne rezultate.

Sama sem preizkušala metodo vaj za finančno obilje in moram vam zaupati, da formula Blaginja še kako deluje potrebna je samo vztrajnost in znanje ki ga lahko pridobite na tej delavnici.

Kaj boste potrebovali za dobro izvedbo vašega manifestiranja blaginje ?

-kristal citrina 

-kristal pirita 

-kristal žada

-kristal malahita 

-kristal zeleni aventurin  

Vse ostalo, knjigico v PDF obliki  za izvajanje "rituala"  prejmejo vsi udeleženci delavnice Manifestacije Blaginje tako da boste lahko knjigico uprabili tudi kdaj kasneje .

Delavnica Manifestacija Obilja bo izvedena na dan  Nove Lune 13. marca,  najbolj primeren čas za sejanje naših novih namer. In mesec marec  je splošno podprt z energijo čiščenja nas samih (naših blokad, tranformacij itd) in čudovit čas, da si spremenimo naše finančno stanje  na bolje. Zato ne zamudite te edinstvene priložnosti in se prijavite čimprej. Število udeležencev je omejeno. 

Cena dve urne delavnice in praktično delo                                  Cena delavnice z nakupom kristalov 

                          35€                                                                                             65€

Vabljeni, da se prijavite na delavnico Manifestacija  Blaginje

13. marca ob 19. uri preko spleta