tor., 27. apr. | po spletu

MANIFESTACIJA BLAGINJE - USPEH

Si želite več blaginje v vašem življenju? Kakšna je vaša predstava o denarju in financah? Imate občutek, oziroma vzorec ki vam je vgrajen, da denar pokvari ljudi in ostale negativne vzorce . Morda ravno zaradi teh misli (oziroma privzgojenih vzorcev) denar drsi iz vašega življenja in iz vaših rok?
Registration is Closed
 MANIFESTACIJA BLAGINJE -  USPEH

Čas in Datum

27. apr. 19:00
po spletu

Več o dogodku

MANIFESTACIJA  BLAGINJE   (FINANČNO OBILJE)

Delavnico izvajamo  na vašo željo  sedaj že drugič zaradi zelo dobrega odziva in uspešnosti manifestacije finančne blaginje 

Manifestacija  Blaginje!  Kako v vaše življenje privabiti več finančne blaginje?

Kakšna je vaša predstava o denarju in financah? Imate občutek, oziroma vzorec, ki vam je vgrajen, da denar pokvari ljudi, da niste rojeni pod srečno zvezdo, da je denar slab, da denar odhaja hitreje kot prihaja,  in ostale negativne vzorce . Morda ravno zaradi teh misli (oziroma privzgojenih vzorcev)  denar drsi iz vašega življenja in iz vaših rok?

Ali želite enkrat v življenju preseči te stare vzorce vašega odnosa do finančnega obilja ?

Si želite več blaginje v vašem življenju?

Če ste odgovorili z Da, vas vljudno vabim da se mi pridružite na delavnici "Manifestacija Blaginje " ob Polni Luni 27. aprila  ob 19. uri.

V tem posebno močnem energijskem večeru Nove lune vas bom naučila posebnih preizkušenih starodavnih tehnik katere bomo izvedli praktično na delavnici. Prav tako boste dobili vsak svojo mini knjigico z  podrobnimi napotki, tako da boste ritual oziroma prakso izvajali tudi sami,  kadarkoli si boste to zaželeli. Prav tako boste vsi prejeli tudi ponetek videa ki vam bo ostal v trajno last. 

To starodavna metoda blaginje vsebuje elemente  feng shu-a, izvajanja posebnih  mater, uporabo kristalov.  Vse kar potrebujete je pripravljenost, da si dovolite v svoje življenje privabiti več finančenga obilja in da se osredotočite na 28 dnevno delo, ki bo spremenilo vašo ferkvenco sprejemanja blaginje (oziroma odklepanja privzgojenih vzorcev pomanjkanja blaginje).

S preprostimi metodami, ki vam ne bodo vzele preveč vašega prostega časa z rednim izvajanjem posebnih vaj pa boste kreirali vidno boljše finančne rezultate.

Sama sem preizkušala metodo vaj za finančno obilje in moram vam zaupati, da formula Blaginja še kako deluje potrebna je samo vztrajnost in znanje ki ga lahko pridobite na tej delavnici.

Kaj boste potrebovali za dobro izvedbo vašega manifestiranja blaginje ?

-kristal citrina

-kristal pirita

-kristal žada

-kristal malahita

-kristal zeleni aventurin                 

 Če nimate kristalov jih lahko po posebni promocijski ceni naročite zraven delavnice !!

 

KAJ VSE PREJMETE?

Knjigico v PDF obliki  za izvajanje "rituala"  prejmejo vsi udeleženci delavnice Manifestacije Blaginje, tako da boste lahko knjigico uprabili tudi kdaj kasneje in izvajali ritual oziroma manifestacijo po vaših željah.  V knjigici so podrobno napisani postopki izvedbe  manifestacije, kako vsakodnevno izvajati namero, dnevnik spremljanja vaših uspehov.  Udeležili se boste video predstavitve izvajanja rituala ki vam ga bom predstavila v živo  in vsak udeleženec bo prejel v svoj e-mail  posnetek videa z neomenjenim časovnih ogledom se pravi, da boste lahko video vsebino imeli za vedno spravljeno v svojih mapicah v računalniku. 

Delavnica Manifestacija Obilja bo izvedena na dan  Polne  Lune 27. aprila ,  najbolj primeren čas za manifestiranje  naših želja in potreb. In mesec april nosi s sabo velike spremembe, ki jih lahko izkoristimo in pritegnemo več obilja v naše življenje in čudovit čas, da si spremenimo naše finančno stanje  na bolje. Zato ne zamudite te edinstvene priložnosti in se prijavite čimprej. Število udeležencev je omejeno.

Cena dve urne delavnice v živo, posnetek  javljanja v živo ki ga prejmete v vaš e-mail naslov za vedno, knjigica v PDF obliki, brez nakupa kristalov                je 35 € 

Cena dve urne delavnice v živo, posnetek javljanja  v živo v vaš e.mail naslov za vedno v uporabi, knjigica PDF  ter kristali za izvajanje manifestacije     je       65€                     

Vabljeni, da se prijavite na delavnico Manifestacija  Blaginje čimprej in se vidimo 27. aprila ob 19. uri v živo.