pon., 12. apr. | po spletu

MEDITACIJA IN RITUAL OB NOVI LUNI

Kristalna meditacija ob Novi luni, ter poseben ritual za sejanje novih želja in namer v našem življenju
Registration is Closed
MEDITACIJA IN RITUAL OB NOVI LUNI

Čas in Datum

12. apr. 19:00
po spletu

Več o dogodku

Tokratna Nova luna nastopi 12. aprila zjutraj  v znamenju Ovna. S tem dnevom nastopi nov cikel in prvi pravi koraki v pomlad. Kot je že znano vsaka nova luna je tudi nov začetek za vsa živa bitja. Saj ponazarja začetek našega življenja. Nepopisan list, katerega bomo sedaj začeli na novo  pisati. Z novo luno vse pričenjamo na novo ; pričenjamo z novimi koraki v našem življenju, zato vsaka nova luna pomeni nov začetek. Zato je sedaj pravi  čas, začetek  pomladi  in začetek  nove lune da naredimo nekaj dobrega dela tudi zase. Ta čas nas neverjetno podpira za delo in spremembe pri sebi.  Ponavadi  čutimo in pričnemo spomladi z prenovo svojega doma, spremembo svoje pričeske, raznimi dietami itd, seveda, pa ne smemo pozabiti na čiščenje nas samih vseh naših blokad in preprek ki jih imamo v našem telesu. Zato je nova luna idealen čas, da si vzamemo čas zase in si počistimo naše fizično in eterično telo vseh zastojev in blokad, da bomo lahko lažje ustvarjali in uresničevali naše želje in potrebe. Zato vas vabim, da se pridružite tokratni meditaciji s kristali, kjer bomo temeljito očistili,  tako naše fizično kot eterično telo, nato pa se bomo posvetili sejanju naših želja z ritualom ali obredom, ki je posebej zasnovan, za kreiranje vaših želja. 

Meditacija s kristali nam bo omogočila čiščenje  fizičnega in eteričnega telesa

 S pomočjo kristalov  bomo odpravili stare vzorce in navade delovanja. 

Skozi meditacijo bomo delali s kristali ;

-kamena strela,

-dimni kremen 

-črni turmalin , hematiti ali oniks 

-granit 

ter ametist.

Priporočljivo je imeti tudi selenitno palico ali kristal selenita  za čiščenje 

Na ta način bomo čistili blokade, rezali bomo vezi, odpravljali stres ter tesnobo. 

Po meditaciji bomo izvdli poseben ritual (sejanje naših osebnih želja) kjer vam bom prikazala poseben ritual za nastavitve vaših želja, ki jih boste negovali vse do polne lune . 

Rituali ali obred je e prikaz določenih , dejanj, molitev , izvedb  pogosto spremljanih tudi z glasbo in izgovarjanjem manter , molitev , s katerimi človek izraža svoj odnos do svetega. Obred je splošen pojav v vseh religijah, kulturah , ki izraža kulturo in civilizacijo določene religijske skupnosti.

Trajanje dogodka  80 minut 

Plačilo dogodka izvedete na poslovni račun Crystal Muse Delavnska hranilnica 

TRR  SI56 6100 0000 7271 758  namen plačila Plačilo meditacije Crystal Muse Lupič Mario s.p Šedina 27. 3222 Dramlje

Cena dogodka    20 €