sob., 27. feb. | po spletu

MEDITACIJA OB POLNI LUNI - ICE MOON (LEDENA LUNA )

27. Februarja nastopi tako imenovana Ice Moon (Ledena luna) v znamenju Device. To je čudovit čas za inventuro nas samih saj je to čas ko je potrebno odstraniti vse tisto kar ne potrebujemo več.
Tickets Are Not on Sale
MEDITACIJA OB POLNI LUNI  - ICE MOON (LEDENA LUNA )

Čas in Datum

27. feb. 19:00 – 21:00
po spletu

Več o dogodku

POLNA LUNA - ICE MOON (LEDENA LUNA)

27. Februarja nastopi tako imenovana Ice Moon (Ledena luna) v znamenju Device. To je čudovit čas za inventuro nas samih saj je to čas ko je potrebno odstraniti vse tisto kar ne potrebujemo več. Čudovit dan za čiščenje našega fizičnega telesa in seveda ne pozabimo tudi na čiščenje naših podzavestnih vzorcev

To soboto 27. februarja  luna na nas  sveti s svojo polnostjo. Imenuje se Ledena luna. Ledena luna je pravi čas za razmislek; poglobiti se vase. Medtem ko je narava polna zunanje tišine, drevesa in rastline, ki se zdijo zaspane, še vedno delujejo v svojih globokih koreninah v zemlji. Prav tako moramo iti v globino samih sebe . Svojih sanj ne moremo posaditi v zmrznjeno zemljo, v tem času moramo kopati globoko vase,  da dosežemo plodne podlage. 

Zato bomo ta dan  polne lune izkoristili za globoko kopanje vase. Vzeli si bomo čas in v svoje delovne liste ki jih boste prejeli ob vaši prijavi in vplačilu prejeli v e-mail nabiralnike  bomo skozi delavnico in s pomočjo kristalov šli globoko vase in poiskali tisto kar vas ovira na vaši poti, da bi preprosto napredovali in našli tisti svoj notranji potencial ki ga nosite v sebi. Delali bomo globoke premike v nas samih skozi delovni proces in seveda na koncu sledi meditacija odpravljanja naših blokad in ovir.

Prijavite se pravočasno, da prejmete delovne liste katere boste potrebovali za intenzivno delo na vaših podzavestnih vzorcih. 

Pri meditaciji  se bomo spet povezali z energijo nadangela Jeremiela, ter kristalom Ametistom Ta nadangel nam pomaga imeti čisto duhovno vizijo in nam daje božansko vodstvo v našem življenju. Pomaga nam lahko najti svoj življenjski namen in ga v celoti živeti. Mogoče že poznate svoj namen duše, v tem primeru vam lahko pomaga, da jasno upoštevate ta cilj. Pomagal vam bo razjasniti naslednji korak na vaši poti.Prav tako bomo delali s kristalom Ametista ki nam bo še dodatno s svojo ferkvenco pomagal da se povežemo s energijo vesolja univerzuma  in nam bo pomagal pri razjasnitvi naših ciljev in namer. 

Cena delavnice z meditacijo je 17 € 

Trajanje delavnice in meditacije ena ura in pol 

Pričnemo ob 19 uri !!