Time is TBD | povezava

Meditacija z nadangelom Kamuelom

Meditacija z nadangelom Kamuelom Nadangel Ljubezni in naših odnosov. Ob nakupu meditacije prejmete na vaš e-mail naslov meditacijo z nadangelom Kamuelom ki vam ostane v trajno last.
Registration is Closed
Meditacija z nadangelom Kamuelom

Čas in Datum

Time is TBD
povezava

Več o dogodku

Meditacija z nadagelom Kamuelom

Ali  imate težave z ljubeznijo? Si želite bolj harmoničnih odnosov  in sreče v življenu? Potem je tukaj na voljo za vas meditacija s nadangelom Kamuelom ki vam bo skozi meditacijo pomagal in vam odstranil ovire in blokade, da se boste lahko ponovno povezali sami s sabo,  se odprli ljubezni in haromoičnim odnosom 

Kamuel je angel ljubezni in odnosov. On nam pomaga zgladiti spore in zamere v odnosu. On je tisti, ki pokliče skupaj duše, ki so si namenjene za odnos. Vse, kar moraš storiti je, da ga prosiš in ti bo pomagal.   Prav tako pa nas Kamuel uči, kako pomembno je, da v odnose vstopamo z odprtim srcem in damo vanje sebe cele, točno takšni kot smo. 

Skozi meditacijo te vodim da odpreš svoje srce, odstraniš vse blokade in se odpreš čisti ljubezni .

 

Kanalizirana meditacija z nadangelom Kamuelom je že v posneta in čaka da jo naročiš,  preko klika na gumb RSVP  in jo proti plačilu  15 € prejmete v vaš e-mail naslov , ter jo lahko poslušate po mili volji in kadar kolli jo potrebujete, saj vam ostane v trajno last.  

Vplačilo za meditacijo   15€   na 

Trr odprt pri Delavski Hranilnici  SI56 6100 0000 7271 758 namen plačila Plačilo meditacije  15€

 Crystal Muse Lupič Mario s.p

 Šedina 27. 

3222 Dramlje