ned., 28. mar. | po spletu

Polna luna - Vranja Luna

28. marca nastopi polna luna v znamenju Tehtnice. In sicer tako imenovana Vranja luna. Čas vranje lune je čas sprememb, transformacije , manifestiranja nove poti v življenju, predvsem pa je čas novosti na vseh poteh v našem življenju .
Registracija je končana
Polna luna - Vranja Luna

Čas in Datum

28. mar. 19:00
po spletu

Več o dogodku

MEDITACIJA IN DELAVNICA OB POLNI LUNI  - TAKO IMENOVANI VRANJI LUNI 

28. februar je čas Polne lune v znamenju Tehtnice. To luno imenujemo Vranja luna. 

 Vsi, ki ste  že redni udeleženci  naših meditacij dobro veste, da se vsak mesec na našo zemljo  ob polni luni sidrajo močne energije in seveda ob vsaki polni luni mesečno se energije podpore menjajo in služijo določenem namenu , seveda če pravilno izkoristimo energijo, ki nas mesečno podpira in poznamo  to energijo lahko svoje želje hitreje uresničimo. Zato je dobro da poznamo mesečne energije saj jih le na ta način lahko dodobra izkoristimo v svoj prid . 

V mesecu marcu kot sem že omenila je čas posebnih energij tranformacije, novih poti, začetkov , manifestacijo denarja saj lahko ta mesec izkoristimo vranja krila  ki krilijo z zlatmi krili . Poklicali bomo  v dodatno podporo nadangele, ki so pristojni za čudeže in alkimijo,  izvedli pa tudi  ritual  oz. obred s kristali in zelišči. Več o Vranji luni pa bom povedala na dogodku. 

Vse informacije kaj  potrebujete za izvajanje obreda oz. rituala prejmete v vaše e-mail nabiralnike po vplačilu za meditacijo in delavnico 

Več o vsem skirvnostnem magičnem ritualu pa boste izvedeli na sami delavnici in meditaciji. 

Po konačanem delu vam pogledam v živo še na kratko v angelske in kristalne karte. Mini reading 

Cena meditacije in delavnice ter readinga je 

        17€  

 ki jih vplačate do 26. marca  na 

Trr odprt pri Delavski Hranilnici

 SI56 6100 0000 7271 758 namen plačila Plačilo delavnice in meditacije 

Crystal Muse

Lupič Mario s.p

Šedina 27.

3222 Dramlje