sre., 31. mar. | po spletu

TEČAJ O KRISTALIH (spletni 3-mesečni tečaj)

Osnovni spletni tečaj o Kristalih. Primeren za vse začetnike in vse ljudi ki si želijo podrobneje spoznati kristale Česa se boste naučili na tečaju; spoznali boste kristale se naučili zdravljenja s kristali (sebe in svoje bližnje) manifestirati s kristali, pravilno ustvariti kristalne mreže
Registration is Closed
TEČAJ O KRISTALIH (spletni 3-mesečni tečaj)

Čas in Datum

31. mar. 18:00
po spletu

Več o dogodku

                                                        SPLETNI TEČAJ OSNOVNO  O KRISTALIH   

SPOZNAVANJE KRISTALOV , NAMERE , SPREMEMBE SAMEGA SEBE , MANIFESTACIJE TER KRISTALNE MREŽE ZA DOSEGANJE OSEBNIH NAMER

Vabljeni v posebno zasnovan spletni tečaj POZNAVANJA KRISTALOV ter transformacija vsakega posameznika s pomočjo različnih tehnik uporabe kristalov .

KAJ LAHKO PRIČAKUJETE OD TEČAJA?

Od tečaja lahko pričakujete veliko spremembo v prvi vrsti samega sebe, saj vem, da se boste s pomočjo tega spletnega tečaja, ki je zasnovan na posebni tehniki sprejemanja sebe, preoblikovanja sebe in izgradnja samega sebe v čisto ljubeče bitje in odpiranje potencialov ki jih nosite v sebi počutii drugače.

Tečaj je sestavljen iz treh sklopov

  1. 1.SKLOP TEČAJA

Sprejemanje sebe!

Poglobitev vas samih in sprejemanje sebe kot osebe z vsemi vzorci ki jih imate in se jih ne znebite (jeza, bes, zamere, nesprejemanje, ljubosumje, strah, pomankanje čustev ) Tu bomo delali na čustvenem sprejemanju samega sebe. Delovni listi in zabeležke  boste prejeli na vaše e-mail naslove.

Preoblikovanje sebe!

Na tej ravni boste  delali, da vse vaše vzorce transformirate  in jih preoblikujete v druga čustva (iz Jeze v Ljubezen, Iz Strahu v Pogum, Iz Žalosti v Srečo, iz Zamere v Sprejemanje itd. )Prav tako prejmete delovne liste v vaše e-mail naslove za izvajanje sprememb.

Oblikovanje   samega sebe.

Na tej ravni boste  delali vaje za  prebujanje samega sebe. V ta del bo vključeno delo na intuiciji, meiditacija s kristali , umirjanje uma, zapisi vaših notranjih doživetij (vaše srčne želje, sledenje vašim notranjim vzgibom ). V to prakso so vključene vodene meditacije, delovni listi za vaše potrebe.  Intuicija, Meditacija s kristali, Umirjanje uma, Zapisi svojih notranjih doživetij (vaših srčnih želja in sledenje vašim notranjim vzgibom in potiskom). V ta del so ponovno vključene vodene meditacije in delovni listi, katere prejmete v vaš e-mail nabiralnik.

  • 2.SKLOP TEČAJA

SPOZNAVANJE KRISTALOV

Spoznavanje kristalov za vašo osebno uporabo, kako kombinirati kristale, da vam bodo v spodbudo in pomoč pri vaših namerah.

Spoznali boste vsak kristal posebej. Njihovo uporabnost delovanja, kdaj aktivirati  posamezni kristal, za kateri namen uporabiti določen kristal, ter naučili se boste kreirati Kristalne mreže. (vse kristalne mreže boste prejeli tudi v pdf obliki tako, da boste lahko kreirali po navodilih ki vam jih bom poslala na vaš e-mail. naslov)

  • KRISTALNE MREŽE

Naučila vas bom  pravilne postavitve  kristalnih mrež, ki so seveda še močnejše in manifestacija z njimi je še posebej hitra. (zaščita doma, ljubezen, nov posel, finančna neodvisnost, sreča, itd.)

Naučili se boste pravilnega čiščenja kristalov, in kdaj je potrebno čistiti tudi naš osebni prostor (stanovanje, pisarne, delovni prostor itd.). Posebnosti luninih faz in čiščenje na določen dan  po luninih fazah. Kdaj in kako uporabljati (žajbelj, palčke ali sveti les) za čiščenje prostorov ter kristalov. Naučili se bomo programiranja kristalov , deprogramiranja  in ponovno nastavlja kristalov  za  nove potrebe. Kdaj in kako?

  • 3. SKLOP TEČAJA

ČAKRE  TER ZDRAVLJENJE S KRISTALI

V tem zadnjem tretjem sklopu,  se boste  naučili zdravljenja s kristali za osebno uporabo rabo ali rabo naših bližnjih .

Če želite biti učinkovit zdravilec, morate nujno razumeti človeški energetski sistem. Skozi ta tečaj boste spoznali:

7 glavnih čaker

Njihov položaj v telesu, barve in kaj predstavljajo.

Na tretjem modulu tečaja bomo spoznali vseh 7 čaker kakšno je njihovo delovanje, s katerim področjem našega življenja so naše čakre povezane. Kako se to pozna v našem življenju če imamo čakre preveč ali premalo delujoče? Kakšni so znaki počutja v telesu če so čakre nedelujoče ali preveč delujoče? Naučili se boste pregleda svojih čaker s kristalnim nihalom, prav tako vam bom podala razlage in nasvete kako do usklajenosti vaših čaker na preprost in učinkovit način, da bodo vaše čakre delale učinkovito in brez blokad.

Kateri so kristali ki krepijo naše čakre in nas zdravijo. Vsak kristal bo posebej obrazložen z njegovo funkcijo in kako sebe in svoje bližnje zdraviti s pomočjo kristalov .

Na zadnjem zaključnem delu  bomo  spregovorili tudi o kristalih ki jih uporabljamo skupaj z Zakonom Privlačnosti, saj si na ta način pomagamo uresničiti naše želje in cilje ki jih imamo vsi v sebi. Na tej stopnji bomo kreirali svoje želje z Zakonom Privlačnosti,  ter po Luninih menah. Prav tako pa vam bom na koncu tečaja zaupala oziroma razkrila še nekaj posebnih ritualov katerih se boste lahko posluževali v svojem življenju za različne manifestacije.

  • KAJ PREJMETE NA VAŠEM TEČAJU ?

Vso podporo na tečaju. Video vsebine, pisne vsebine in delovne liste za vaše delo, glasnovna sporočila MP3, ki jih prejmete preko e-maila, javljanje v živo preko video konferenc z vami . Nudim vam vso podporo pri vašem delu (kontakt preko zasebnih sporočil, preko telefonskega pogovora če potrebujete kakršne koli informacije glede tečaja)

Imeli bomo posebno zaprto skupino na facebooku, ki je namenjena samo tečajnikom, kjer se bom redno javljala z novicami in seveda, kjer boste prav tako lahko zastavljali vprašanja in komunicirali tudi z drugimi tečajniki, si izmenjavali mnenja postavljali vprašanja in ostalo.

  • DARILO ZA VAS

-vsak udeleženec prejme darilo Dnevnik Hvaležnosti

-vsak udeleženec prejme brezplačno en kristal za osebni potencial

-vsak udeleženec prejme 20 minutni intuicijski reading z mano.

  • CENA TEČAJA O KRISTALIH JE PROMOCIJSKA IN SICER SAMO
  • Samo    109 €      saj  je redna cena tečaja  220€

Cena tečaja je prvič resnično simbolična in promocijska. Za to dejanje sem se odločila, ker si vam resnično želim približati in z vami deliti to čudovito delo s kristali, vam pokazati, da je delo s kristali zabavno in ko jih spoznamo, začutimo in  jih znamo uporabljati, se v naših življenjih pričnejo dogajati čudeži, za katere nismo vedeli, da jih je možno uresničiti. Vem, da se sliši kot pravljica, vendar verjemite, v svojem dolgoletnem delu s kristali, sem bila priča mnogim čudežem,  tako na področju zdravja, prepoznavanja potenciala, spremembe samega sebe, ljubezni, financ itd. Prepričana sem, da mnogi med vami že imate kristale in minerale, vendar jih do sedaj niste uporabljali  na način da bi  iz kristala resnično pritegnili tisto kar potrebujete.  Sedaj imate možnost, da se udeležite tečaja, s katerim boste osvojili znanja poznavanja kristalov, uporabo kristalov za različne namene ter se naučili manifestacije z uporabo vaših kristalov.

Zato pohitite z prijavo v prvi spletni tečaj o Kristalih, spreminjanju sebe, zdravljenja s kristali, manifestacije s kritali, kristalne mreže  in ostalo ter se naučite usmerjati svoje življenje v željeno smer.

Prijave preko  maila crystal.muse1@gmail.com

040-208-211

Tečaj izvajam za Crystal Muse

Lilijana Holy Vertačnik

Nakazila za tečaj se izvedejo na Trr odprt pri Delavski Hranilnici SI56 6100 0000 7271 758

Crystal Muse

Lupič Mario s.p

Šedina 27.

3222 Dramlje