pet., 17. sep. | PO SPLETU

TRI MESEČNI TEČAJ O KRISTALIH - POGLOBLJENO ZNANJE

Tri mesečni tečaj o kristalih. Poglobljeno znanje. Na tečaju se bomo učili ; spoznavanje kristalov, kako s kristali manifestiramo svoje želje, zdravljenje s pomočjo kristalov, osebna preobrazba s kristali, rituali ob luninih menah s kristali ter zelišči, o zeliščih in kristalih ter kombinacija
Registration is Closed
TRI MESEČNI TEČAJ O KRISTALIH - POGLOBLJENO ZNANJE

Čas in Datum

17. sep. 18:20
PO SPLETU

Več o dogodku

                                        ŠTIRI MESEČNI SPLETNI TEČAJ O KRISTALIH   - POGLOBLJENO ZNANJE !!!

                                                         Z DODANIM ZNANJEM IZ ZELIŠČ IN ZDRAVILNIH RASTLIN 

  TEČAJ KJER BOMO ZNANJE O KRISTALIH ŠE POGLOBILI  IN DODALI ZNANJA ŠE O ZDRAVILNIH RASTLINAH IN ZELIŠIH TER KAKO KOMBINIRATI KRISTALE IN ZELIŠČA  

Na tečaju se boste naučili ;

SPOZNAVANJE KRISTALOV , KAKO S KRISTALI MANIFESTIRAMO SVOJE ŽELJE IN NAMERE, ZDRAVLJENJE S POMOČJO KRISTALOV, OSEBNA PREOBRAZBA S KRISTALI, RITUALI OB LUNINIH MENAH S KRISTALI IN ZELIŠČI, ZNANJE O ZDRAVILNIH ZELIŠČIH IN ZDRAVILNIH RASTLINAH TER NJIHOVA KOMBINACIJA TER MEDITACIJA S KRISTALI. 

Vabljeni v  nov spletni tečaj  TEČAJ O KRISTALIH - POGLOBLJENO ZNANJE  posebno zasnovan spletni tečaj POZNAVANJA KRISTALOV  TER SPOZNAVANJE ZDRAVILNIH ZELIŠČ TER RASTLIN ki vam bodo v pomoč tako pri zdravljenju samega sebe ali svojih bližnjih, manifestacijah in  vsekakor skozi tečaj boste naredili velik premik v svojem življenju tako na področju čustev, odpravili boste stare vzorce navad in z izvajanjem posebnih tehnik  se boste lažje in bolje naravnali na način da končno zaživite svoj polni potencial v življenju   .

                                               KAJ LAHKO PRIČAKUJETE OD TEČAJA?

Od tečaja lahko pričakujete veliko spremembo v prvi vrsti samega sebe, saj vem, da se boste s pomočjo tega spletnega tečaja, ki je zasnovan na posebni tehniki sprejemanja sebe, preoblikovanja sebe in izgradnja samega sebe v čisto ljubeče bitje in odpiranje potencialov, ki jih nosite v sebi počutili drugače.

Tečaj je sestavljen iz treh sklopov

                                                               

                                                                    1.SKLOP TEČAJA

Sprejemanje sebe!

Poglobitev vas samih in sprejemanje sebe kot osebe z vsemi vzorci ki jih imate in se jih ne znebite (jeza, bes, zamere, nesprejemanje, ljubosumje, strah, pomankanje čustev ) Tu bomo delali na čustvenem sprejemanju samega sebe. Delovni listi in zabeležke  boste prejeli na vaše e-mail naslove.

Preoblikovanje sebe!

Na tej ravni boste  delali, da vse vaše vzorce transformirate  in jih preoblikujete v druga čustva (iz Jeze v Ljubezen, Iz Strahu v Pogum, Iz Žalosti v Srečo, iz Zamere v Sprejemanje itd. )Prav tako prejmete delovne liste v vaše e-mail naslove za izvajanje sprememb.

Oblikovanje   samega sebe.

Na tej ravni boste  delali vaje za  prebujanje samega sebe. V ta del bo vključeno delo na intuiciji, meiditacija s kristali , umirjanje uma, zapisi vaših notranjih doživetij (vaše srčne želje, sledenje vašim notranjim vzgibom ). V to prakso so vključene vodene meditacije, delovni listi za vaše potrebe.  Intuicija, Meditacija s kristali, Umirjanje uma, Zapisi svojih notranjih doživetij (vaših srčnih želja in sledenje vašim notranjim vzgibom in potiskom). V ta del so ponovno vključene vodene meditacije in delovni listi, katere prejmete v vaš e-mail nabiralnik.

Vsak dan 16. dni prejemate tudi vadbo  transformacija  samega sebe  video vsebino cca. 30 minut vsak dan .                                                                                   

                                                                              2.SKLOP TEČAJA

 • SPOZNAVANJE KRISTALOV

Spoznavanje kristalov za vašo osebno uporabo, kako kombinirati kristale, da vam bodo v spodbudo in pomoč pri vaših namerah.

Spoznali boste vsak kristal posebej. Njihovo uporabnost delovanja, kdaj aktivirati  posamezni kristal, za kateri namen uporabiti določen kristal, ter naučili se boste kreirati Kristalne mreže. (vse kristalne mreže boste prejeli tudi v pdf obliki tako, da boste lahko kreirali po navodilih ki vam jih bom poslala na vaš e-mail. naslov)

 • KRISTALNE MREŽE

Naučila vas bom  pravilne postavitve  kristalnih mrež, ki so seveda še močnejše in manifestacija z njimi je še posebej hitra. (zaščita doma, ljubezen, nov posel, finančna neodvisnost, sreča, itd.)

Naučili se boste pravilnega čiščenja kristalov, in kdaj je potrebno čistiti tudi naš osebni prostor (stanovanje, pisarne, delovni prostor itd.). Posebnosti luninih faz in čiščenje na določen dan  po luninih fazah. Kdaj in kako uporabljati (žajbelj, palčke ali sveti les) za čiščenje prostorov ter kristalov. Naučili se bomo programiranja kristalov , deprogramiranja  in ponovno nastavlja kristalov  za  nove potrebe. Kdaj in kak

                                                                                 3. SKLOP TEČAJA

 • ČAKRE  TER ZDRAVLJENJE S KRISTALI

V tem zadnjem tretjem sklopu,  se boste  naučili zdravljenja s kristali za osebno uporabo rabo ali rabo naših bližnjih .

Če želite biti učinkovit zdravilec, morate nujno razumeti človeški energetski sistem. Skozi ta tečaj boste spoznali:

                                                            7 glavnih čaker

Njihov položaj v telesu, barve in kaj predstavljajo.

Na tretjem modulu tečaja bomo spoznali vseh 7 čaker kakšno je njihovo delovanje, s katerim področjem našega življenja so naše čakre povezane. Kako se to pozna v našem življenju če imamo čakre preveč ali premalo delujoče? Kakšni so znaki počutja v telesu če so čakre nedelujoče ali preveč delujoče? Naučili se boste pregleda svojih čaker s kristalnim nihalom, prav tako vam bom podala razlage in nasvete, kako do usklajenosti vaših čaker na preprost in učinkovit način, da bodo vaše čakre delale učinkovito in brez blokad.

Kateri so kristali ki krepijo naše čakre in nas zdravijo. Vsak kristal bo posebej obrazložen z njegovo funkcijo in kako sebe in svoje bližnje zdraviti s pomočjo kristalov .

                                                                                  ČETRTI SKLOP  

 • MANIFESTIRANJE OB LUNINIH MENAH S KRISTALI  TER SPOZNAVANJA ZELIŠČ

Kako s kristali Manifestiramo svoje želje! Kdaj jih manifestiramo. Naučili se bomo pomen luninih men in kako potekajo lunine mene.  Naučili se bomo manifestacijo Blaginje, Ljubezni, Osebne sreče, Zašite, Zdravja!

V četrtem sklopu se bomo naučili tudi nekaj o zeliščih ter zdravilnih rastlinah kako jih uporabiti v kombinaciji s kristali ali pa kako jih uporabljamo samostojno.  Naučili se bomo osnovnih rastlin ki jih lahko uporabimo za zdravje, boljše počutje, katere rastline so čudovite za prebujanje naše intuicije, rastline za prebujanje ljubezni, in še mnogo drugih zanimivostih ki jih boste lahko uporabili za izvajanje ob različnih ritualih. 

 • MEDITACIJA S KRISTALI 

Naučite se uporabljati kristali pri meditaciji. Katere kristale uporabljamo ob meditaciji ter v kateri roki držimo kristale  ( katere v dominantni roki katere v nedominatni roki )  Kako zelo so pomembni kristali da jih uporabljamo med meditacijo. Predavanje  in meditacija ki jo prejmete v vaše e-mail nabiralnike. 

 • KAJ PREJMETE NA VAŠEM TEČAJU ?

Tečaj poteka približno štiri  mesece. V prvem mesecu prejmete prvih 16 dni vsak dan video vadbo s kristali Sprememba samega sebe v trajanju cca. 30 minut, vsak teden prejmete tudi deloven liste za delo,  v drugem delu tečaja prejemate vsakih 10 dni  pisne PDF vsebine, glasovna sporočila MP3  ki jih prejemate preko e-mailov, vsake tri tedne se vidimo v živo preko webinarjev kjer imate možnost postaviti vaša vprašanja ter skupno predelamo lekcije ki ste jih prejeli v vaše e-maile,  prejmete tri kristalne meditacije, in seveda vso podporo pri vašem delu (kontakt preko e-maila, javljanje v živo preko koferenc. Imamo tudi posebno zaprto facebook skupino ki je namenjena samo tečajnikom, kjer se redno javljam z novicami in kjer boste prav tako lahko zastavljali vprašanja in komunicirali z drugimi tečajniki med seboj.

     

 • DARILO ZA VAS
 • -vsak udeleženec prejme darilo Dnevnik Hvaležnosti
 • -vsak udeleženec prejme brezplačno en kristal za osebni potencial
 • -vsak udeleženec prejme 20 minutni intuicijski reading z mano

            CENA ŠTIRI MESEČNEGA  TEČAJA O KRISTALIH  POGLOBLJENO ZNANJE  JE_________________________

                   Samo    180 €      za vse ki ste bili že udeleženci tečaja KRISTALI (OSNOVNI TEČAJ) je cena ____________

                                                           samo 90€ se pravi polovična cena __________________________________________________  

Cena tečaja je resnično nizka, čeprav je vrednost tečaja  veliko večja, saj je v ta tečaj resnično danih kar nekaj let dela in raziskovanja, preverjanja  delovanja različnih ritualov in  moči kristalov. Za to dejanje sem se odločila, ker si vam resnično želim približati in z vami deliti to čudovito delo s kristali, ter rastlinami in vam pokazati, da je delo s kristali zabavno in ko jih spoznamo, začutimo in  jih znamo uporabljati, se v naših življenjih pričnejo dogajati čudeži, za katere nismo vedeli, da jih je možno uresničiti. Vem, da se sliši kot pravljica, vendar verjemite, v svojem dolgoletnem delu s kristali, sem bila priča mnogim čudežem,  tako na področju zdravja, prepoznavanja potenciala, spremembe samega sebe, ljubezni, financ itd. Prepričana sem, da mnogi med vami že imate kristale in minerale, vendar jih do sedaj niste uporabljali  na način da bi  iz kristala resnično potegnili in izkoristili njegovo moč   za področje na katerem ga resnično potrebujete.  

 Sedaj imate možnost, da se udeležite tečaja, s katerim boste osvojili znanja poznavanja kristalov, zdravilnih rastlin in zelišč  uporabo kristalov za različne namene ter se naučili manifestacije z uporabo vaših kristalov.

Zato pohitite z prijavo  in si spremenite svoje življenje z uporabo kristalov  ter zdravilnih rastlin. 

Prijave preko  maila crystal.muse1@gmail.com

040-208-211

Tečaj izvajam za Crystal Muse

Lilijana Holy Vertačnik

Nakazila za tečaj se izvedejo na Trr odprt pri Delavski Hranilnici SI56 6100 0000 7271 758

Crystal Muse

Lupič Mario s.p

Šedina 27.

3222 Dramlje

Registration is Closed