čet., 10. jun. | PO SPLETU

VODNIK PO MEDITACIJI S KRISTALI

Brezplačna predstavitev tehnike meditacije s kristali ter meditacija s kristali.
Registration is Closed
VODNIK PO MEDITACIJI S KRISTALI

Čas in Datum

10. jun. 18:00
PO SPLETU

Več o dogodku

VODNIK PO MEDITACIJI S KRISTALI 

Obožujem preprosto kristalno meditacijo z uporabo dotičnega  kristala v roki, če pa iščem bolj napreden in večplasten pristop k meditaciji s kristali, rada uporabljam dva različna  kristala, po enega v vsaki roki. Tradicionalno bi uporabljali v vsaki roki enak   kristal, ki prinaša ravnovesje in simetrijo našem umu, telesu in duhu. V zadnjem času pa imam rada posebne kristalne pare, zasnovane tako, da podpirajo moj  namen in energijo na globlji ravni. Če v levi roki držim en kristal, da vnesem  določeno energijo, ki jo potrebujem drug kristal pa v desni, da sprostim (odpravim) določeno energijo, lahko med meditacijo doživljam močno zdravljenje dva v enem.

Meditacija je izjemno koristna za vsak del našega bitja - naš um, telo in duha. Pomaga nam, da se sprostimo, zbistri misli in sprosti negativno energijo in neželene misli. Uporaba meditacijskih kristalov je močan način za poglobitev meditacije in doseganje določenega rezultata med meditacijo. Na duhovni ravni lahko učenje meditacije s kristali pomaga povečati zavest in zavest, poglobi svojo intuicijo in prinese vpogled.

Ker sem v določenem časovnem obdobju preizkušala meditacijo s kristali za svojo namero in bila deležna velikega čiščenja svojega fizičnega in  mentalnega telesa  ter uspešne kreacije želenega, sem se odločila, da vas povabim na brezplačno zoom srečanje kjer vam na kratko predstavim tehniko kristalne  meditacije in vam ponudim za preizkus eno krajšo meditacijo z kristali.