Naši izdelki iz programa Crystal Muse;

- Kristalne svečke Crystal Muse za                     spodbujanje vaših namer 

- Kristalne oljne esence  Crystal Muse 

- Kristalni unikatni  nakit Crystal Muse

 

- Seti kristalov za različne namene 

- Kompleti kristalov za pitje (eliksirji)

Crystal Muse - jpeg -30.jpg

Kristalne svečke Crystal Muse

KRISTALNE SVEČKE CRYSTAL MUSE

so ustvarjene po posebnih ritualih,  ki se jih strogo držim saj si želim, da so izdelki Crystal Muse z dodatki kristalov, mineralov, rastlin in eteričnih olj  učinkovite, energijsko močno podprte in delane v skladu luninih faz , poznavanju feng shua  ter ostalih ritualov  z željo da v vaša življenja prinesejo spremembe, ki si jih posameznik želi spremeniti  in zaživeti polni potencial.

 

Ker sem sama v svojem življenju šla skozi mnoge težke  trenutke  življenja,  sem se odločila, da se naučim  različnih tehnik samopomoči in različnih tehnik, ki sem jih seveda preizkusila najprej na sebi, ter, ko sem videla, da stvari delujejo na meni sem počasi pričela s svetovanjem in delom ter pomoči tudi drugim ljudem, ki so želeli  vnesti spremembo v svoje  življenje. Seveda moram poudariti, da mora vsak človek sam močno sodelovati pri preprogramiranju samega sebe, drugače uspeh ni mogoč. Poleg vsega,  ne gre pričakovati, da nekdo pride s čarobno paličico, z njo udari in človek se spremeni, posledično, pa se  mu pričnejo dogajati same čudežne in lepe stvari. Ni tako, potrebno je delo na sebi in želja po spremembi.

 

Zato  pa so tukaj vedno na voljo orodja, s katerimi si lahko pomagamo in energijo vzpodbujamo tam, kjer nam je primanjkuje. Odločila sem se,  da v svoje delo vključim  posebne programe in posledično tudi  izdelke, ki vam bodo v pomoč pri doseganju sprememb, ki jih želite narediti pri sebi. V svojem dolgoletnem delu kristaloterapevtke, refleksoterapevtke, energijske zdraviteljice,  intuicijske svetovalke,  sem imela  ogromno strank, ki so doživele neverjetne rezultate sprememb v svojem življenju, seveda ne samo z mojim delom; moja orodja kristalov, mineralov , bioenergijskega zdravljenja itd, so bila samo potisk,  da so stranke začele drugače razmišljati, se odzivati,  tako  na fizičnem, kot duhovnem področju,  vendar je zelo pomembno, da so stranke imele učinke spremembe na bolje  na svojih življenjskih poteh, reševale so stare zamere,  odpuščale, našle so svoje življenjsko poslanstvo, skratka zaživele so svoj polni potencial.  Zato sem pričela razmišljati kako ljudem pomagati,  oziroma kako jim s pomočjo energije, kristalov, eteričnih olj in ostalih pripomočkov  spremeniti ferkvenco razmišljanja na višji nivo. 

 

Seveda sem vsa ta orodja najprej preizkusila na sebi in meni dragim ljudem .

 

Ko sem združila vsa svoja znanja, ki sem jih skozi leta pridobila preko raznih izobraževanj  ter tečajev (refleksoterapevta, Tradicionalne Kitajske Medicine TKM, meridianov, poznavanja feng shu-ja, angelov, učenja  in uporabnost  kristalov in mineralov, rastlinskega sveta  ter vplivi luninih faz na naše počutje in kombinacija vsega mi je prinesla  popolnoma nov pogled na delovanje energij in ferkvenc na človeka kot posameznika.

 

Videla in preizkusila sem, da s pravilnimi ritmi (luninimi fazami) pravilno kombinacijo kristalov  , eteričnih olj ter rastlinskega sveta, lahko fokusiramo oziroma pritegnemo določeno energijo željenega v svoje življenjenje.  Izdelki, ki sem jih skreirala do sedaj, so se pokazala kot zelo učinkovita in delujoča, saj prejemam obilo pozitivnih komentarjev o spremembah, katerih  so  deležne uporabnice kristalnih izdelkov.   

 

Svojo kolekcijo bom  seveda nadgrajevala in delala v skladu z etiko in moralo vsega kar počnem .  Zato so nekateri izdelki na voljo samo v določenih omejenih izdajah.  Vendar bodo na voljo ponovno ob točno določenih luninih fazah, ko svoje energijske izdelke   izdelujem. Zato, če se boste odločili za določen izdelek za katerokoli področje v vašem življenju,  vam moram izdelek izdelati na določen dan v mesecu,  ki je primeren za vašo željo. Želim si resnično, kot sem navedla že prej, da so izdelki delujoči in izdelani v energijah ki so podporne in ne rušilne 

Kristalne svečke Crystal Muse so izdelane za različne potrebe za podporo in krepitev vaših želja.  Vse svečke so programirane za določen namen ki ga želite "prebuditi" oziroma aktivirati Vse svečke so izdelane iz posebnega voska , kateremu so dodana izbrana eterična olja in vsaki svečki so dodani programirani kristali ki so fizično dodani v vosek. V svečki je prav tako dodan poseben zapis ki svečki doda še posebno noto in moč .

Ob nakupu svečke prejmete tudi navodila za prižig in uporabo svečke. 

Kristalne oljne esence Crystal Muse

KRISTALNE OLJNE ESENCE ZA TELO   

KRISTALI, ETERIČNA OLJA IN ZELIŠČA ZDRUŽENI SKUPAJ V ENEM PROIZVODU (CRYSTAL MUSE – ESENCA)

 

Že leta se ukvarjam z mešanjem kristalov in eteričnih olj, (obstaja že serum za obraz s kristalom imenovan Smaragd Magic Serum) Nato sem se zadnja leta zabavala zase in za svoje prijatelje ter ustvarjala različne kombinacije in načine kako z eteričnimi olji , energijo Kristalov , zelšiš ter semen vplivati na razpoloženje nas samih kot posameznikov.

 

Vsi vemo da so naše potrebe in slabosti tako telesnega kot duševnega stanja zelo različne zato sem ustvarjala in kombinirala za različne potrebe različna kristalna olja ki so edinstvena za določene potrebe ali želje, saj so ustvarjene s posebno noto, seveda se naša olja in kristali in namere ustvarjajo v določenih luninih fazah, kar, je prav tako zelo pomembno kdaj izdelujemo eterična olja s Kristali in zelišči saj lunine faze zelo vplivajo na delovanje kristalov in seveda so lunine faze (Mlaj – Prazna ali tako imenovana Nova Luna, Prvi krajec, Ščip ali Polna Luna ter Zadnji Krajec) vsak cikel lune ima točno določen namen.. Ker so ta olja izredno dobro učinkovala na vse nas,  ki smo jih uporabljali,  sem se odločila,  da naredim kolekcijo ki jo bom nadgrajevala postopoma saj je kombinacij za delo s kristali in zelišči ogromno .In sedaj predstavljam prvi sklop naših  čarobnih olj, ki smo  jih poimenovali Crystal Muse Oil. Slišali ste že eterična olja! Kaj pa kristali, suha zelišča eterična olja skupaj v kombinaciji? Če iščete nov način za izboljšanja svojega počutja tako fizičnega kot psihičnega ter duhovnega,vam sedaj ponujamo, da preizkusite naš  novi proizvod in najdete zase čarobni kombiniran komplet Crystal Muse essence .

 

KOMBINACIJA KRISTALNOV IN ETERIČNIH OLJ TER ZELIŠČ 

 

Ko kristale kombiniramo z eteričnimi olji, ter zelišči lahko okrepimo moč vsakega od njih. Z dotikom in vonjem lahko ta dinamični energijski trio razbistri vaš um, telo in duha, tako, da ni usmerjen samo na eno področje,  temveč cilja na vse naše čute..

 

Rastlinski in kristalni svet rasteta skupaj, zato je povsem naravno, da skupaj zelo dobro sodelujejo.  Ne glede na vaš namen lahko združevanje kristala z eteričnimi olji poveča energijo vaše moči in vam pomaga učinkoviteje doseči svoj cilje . Enako kot eterična olja spremenijo vašo energijo, dodatno še močneje učinkuje če v eterično olje dodamo kristale ter zelišča posebej pa je pomembno da izdelke izdelujemo ob določenem času, v času luninih obdobjih (fazah), kot sem že omenila. Zato je pomembno da so Olja, Kristalne Svečke Energijski Nakit in vsi izdelki, ki jih uporabljamo z nekim namenom Programiranja-Uvajanja sprememb v naše Življenje, ustvarjeni po določenem redu oziroma poznavanju, kdaj in kako ustvarjati.

 

Za začetek smo  ustvarili 10 kombinacij kristalnih olj, ki smo jih posebej skrbno kombinirali in uporabljali jih boste lahko za različne potrebe v vašem življenju. (seveda boste navodila uporabe prejeli z vašim izdelkom)

 

Seveda ne bomo ostali samo pri teh različicah, saj preizkušamo vedno nove in nove izdelke,  ki jih bomo kasneje še dodajala k kolekciji Crystal Muse essnce. 

Kristalni nakit 
Crystal Muse

Naš  unikatni kristalni nakit je posebej  programiran na način, da vas podpira tam, kjer čutite pomanjkanje, saj je podprt s programiranimi kristali, ki so namenjeni (podpora zdravju, podpora ljubezni, podpora  prepoznavanju vaših potencialov,  dvig vibracije, čiščenju telesa ipd.) Z nošenjem kristalnega nakita vzpodbudite energijo katero si želite prebuditi. 


Kot že veste ima vsak kristal svojo ferkvenco,  ki vzpodbuja določeno področje in deluje na dvig našega osebnega počutja tako na fizični, čustveni in  mentalni ravni.  

Naš nakit si lahko pogledate na zavihku nakup, kjer so predstavljeni izdelki kristalnega nakita, lahko pa nas kontaktirate in za vas izdelamo nakit po vaši želji in potrebi.