Search

ENERGIJSKO ČIŠČENJE NAŠIH PROSTOROV Z KADILI IN DRUGIMI PRIPOMOČKI

VSAKODNEVNA PRAKSA ČIŠČENJA POSLOVNIH PROSTOROV TER SVOJEGA DOMA

V času, ko si vsi po najboljših močeh želimo, da bi bili zdravi, srečni in ​​zadovoljni , je pomembno, da si zapomnite, da imata pri tem poglavitno vlogo vlogo vaš dom in okolje. Danes bom pisala o tem kako pomembna je vsakodnevna vaja čiščenja energije za vaš dom in poslovni prostor saj vas bo le energijsko čist dom in poslovni prostor podpiral in vam dajal splošno dobro počutje .


Zakaj je energijsko čiščenje potrebno?

Tako kot se v vašem domu in na poslu (poslovni prostor, pisarne itd.) nabere fizični nered, se kopiči tudi energija, ki ni vedno prijetna, zato se v vaših domovih nabira veliko te energije, ki dostikrat nato vpliva na vas na način, da se lahko počutite slabo (glavoboli, utrujenost, neprijeten občutek, razdražljivost, nepojasnjena jeza itd.) in na vas vpliva seveda tudi na fizičnem nivoju.

Običajno preživimo veliko manj časa doma in težje opazimo energijo svojega prostora. Toda zdaj, ko smo vsi preživeli veliko časa v svojih domovih, je veliko lažje začutiti učinke, ki jih ima lahko naše okolje na naše počutje. (slabo spanje, razdražljivost, nepojasnjena jeza, prepiri itd.)

Mislite na svoj dom kot na odsev vašega notranjega okolja. Če je vaš dom neurejen, šibek ali prepoln, se boste morda tako počutili tudi v notranjosti. Zato je potrebno čiščenja prostora. Praksa čiščenja in čiščenja energije vašega doma, vam pomaga osvežiti tudi lastno energijo. Ko očistite hišo, lahko lažje in globlje zadihate. Lahko se počutiš zares doma .

Kot varuh vašega prostora je čiščenje prostora ena najpomembnejših dnevnih praks, ki jih lahko izvajate. In danes vam natančno govorimo, kako to storiti.

Vsakodnevna praksa čiščenja energije

Vemo, da ne moremo nadzorovati večjega dela zunanjega sveta, lahko pa nadzorujemo, naš notranji svet in seveda naš dom. Prvi in ​​najpomembnejši korak pri obnavljanju energije vašega doma je čiščenje prostora.

Tukaj je opisano, kako najprej očistite svoj prostor z žajbli, kadili, nato še zvokom (Ganesh bell) , ter kako si dvigniti energijo svojega doma .

Kaj boste potrebovali:

https://www.crystalmuse.si/nakup (preglejte izdelke namenjene čiščenju našega doma)


1 Komplet za čiščenje žajblja iz Belega Žajbla ali Svečko Zmajeva

kri ali sveti les (palo santo)


Beli Žajbelj Zmajeva Kri (dragon blood)

Sveti Les (Palo Santo)2. Zvonec (Ganesh Bell) zvonec

Ganesh Bell ( za razbijanje energije )