Search

KAKO IN KDAJ UPORABLJATI KRISTALNE SVEČE OB LUNINIH FAZAH!


Lunin cikel je eden izmed najmočnejših orodij za manifestiranje saj nam ponuja možnost, da ob pomoči lunine energije dosežemo željne rezultate. Verjetno že izvajate ob določenih luninih fazah različne vaje ali rituale, s pomočjo kristalov ki dajejo čudovito oporo in moč da ustvarjate manifestacije toda ali ste vedeli da lahko še bolj učinkovito in močno manifestirate z uporabo posebej programiranimi kristalnimi svečami?

No sedaj veste. Za lažji začetek vam bom delila vodnik za uporabo sveč v vsaki fazi luninega cikla.


Kdaj in Zakaj uporabljati kristalne sveče med Luninim ciklom?

Kristalne sveče imajo posebno moč , da podpirajo vašo manifestacijsko prakso. Element ognja prižge vaše namere in jih pošlje v vesolje, hkrati pa napolni vaš prostor z energijo vaših želja. To vam omogoča, da ste obkroženi z energijo najvišje frekvence, ki vas lahko potisne višje na vaše manifestacijsko potovanje.

Ko združite moč kristalnih sveč z luninim ciklom, lahko doživite še močnejšo izkušnjo. Če uskladite svojo svečo in namen z določeno fazo luninega cikla, boste uspešnejši pri uresničevanju vaših želja in sanj.

Tri obvezne sveče za delo z luninim ciklom so:

  • 1 Sveča za novo luno

  • 1 sveča ob polni luni

  • 1 Zaščitna sveča

V obdobju nove lune: Kristalna sveča novo lune

Nova luna je začetek luninega cikla in predstavlja prazno platno. To je pravi čas v luninem ciklusu, da si postavite nove namene in v svoje življenje postavite nove možnosti. Če želite izkoristiti energijo te lunine faze, uporabite svojo kristalno svečko Nova luna . Izdelana iz labradorita, kristala z neomejenim potencialom in osvetlitvijo, je zasnovana tako, da vam pomaga zasejati vaše želje in jih nato voditi do uresničitve.


Kako jo uporabiti: Na novo luno na zunanjo stran sveče zapišite svojo željo ali namero ki jo boste zasejali.. Prižgite svečo in ji dovolite, da vžge vašo intuicijo. Ko je sveča zagorela , previdno odstranite kamen in ga nosite s seboj do polne lune.