Search

KAKO IN KDAJ UPORABLJATI KRISTALNE SVEČE OB LUNINIH FAZAH!


Lunin cikel je eden izmed najmočnejših orodij za manifestiranje saj nam ponuja možnost, da ob pomoči lunine energije dosežemo željne rezultate. Verjetno že izvajate ob določenih luninih fazah različne vaje ali rituale, s pomočjo kristalov ki dajejo čudovito oporo in moč da ustvarjate manifestacije toda ali ste vedeli da lahko še bolj učinkovito in močno manifestirate z uporabo posebej programiranimi kristalnimi svečami?

No sedaj veste. Za lažji začetek vam bom delila vodnik za uporabo sveč v vsaki fazi luninega cikla.


Kdaj in Zakaj uporabljati kristalne sveče med Luninim ciklom?

Kristalne sveče imajo posebno moč , da podpirajo vašo manifestacijsko prakso. Element ognja prižge vaše namere in jih pošlje v vesolje, hkrati pa napolni vaš prostor z energijo vaših želja. To vam omogoča, da ste obkroženi z energijo najvišje frekvence, ki vas lahko potisne višje na vaše manifestacijsko potovanje.

Ko združite moč kristalnih sveč z luninim ciklom, lahko doživite še močnejšo izkušnjo. Če uskladite svojo svečo in namen z določeno fazo luninega cikla, boste uspešnejši pri uresničevanju vaših želja in sanj.

Tri obvezne sveče za delo z luninim ciklom so:

  • 1 Sveča za novo luno

  • 1 sveča ob polni luni

  • 1 Zaščitna sveča

V obdobju nove lune: Kristalna sveča novo lune

Nova luna je začetek luninega cikla in predstavlja prazno platno. To je pravi čas v luninem ciklusu, da si postavite nove namene in v svoje življenje postavite nove možnosti. Če želite izkoristiti energijo te lunine faze, uporabite svojo kristalno svečko Nova luna . Izdelana iz labradorita, kristala z neomejenim potencialom in osvetlitvijo, je zasnovana tako, da vam pomaga zasejati vaše želje in jih nato voditi do uresničitve.


Kako jo uporabiti: Na novo luno na zunanjo stran sveče zapišite svojo željo ali namero ki jo boste zasejali.. Prižgite svečo in ji dovolite, da vžge vašo intuicijo. Ko je sveča zagorela , previdno odstranite kamen in ga nosite s seboj do polne lune.V času polne lune; Kristalna sveča polne lune

Polna luna je takrat, ko je luna najsvetlejša in najmočnejša. Ta faza luninega cikla je pravi čas, da usmerite to svetlo, močno energijo, da povečate energetski potencial svojih namenov. Za izkoriščanje energije polne lune uporabite svojo kristalno svečko Polna Luna . Izdelana iz kristala mesečev kamen, (belega kristala), ki dviguje vaše vibracije, in zasnovana je na način, da vam pomaga uresničiti vaše srčne želje in namere


Kako jo uporabiti: Na polno luno na zunanjo stran sveče zapišite svojo manifestacijo. Prižgite svečo z energijo polne lune, da povečate svojo manifestacijsko moč. Ko sveča zagori, previdno odstranite kristal in ga nosite s seboj naslednje tri dni.Med polno luno in naslednjo novo luno: Kristalna sveča Zaščita

Čas po polni luni in pred naslednjo novo luno je pravi čas, da se sprostite in odstranite vse energije, ki vam ne služijo več. Z odstranjevanjem teh energij pred novo luno si lahko pomagate tako, da vibrirate oziroma se čistite in polnite svoje telo in um z pozitivnim razmišljanjem in dvigom vibracije do naslednjega luninega cikla. Če želite v tej zaključni fazi luninega cikla ohraniti miren in pozitivno usmerjen duh, ter izkoristiti ta zadnji cikel lune ki je znan po tem da je to čas regeneracije, počitka ter predajanja našega znanja, ki smo ga nabrali skozi predhodne lunine faze, uporabite svojo kristalno svečko za zaščito. . Izdelana iz kristala Dimni kremen , ki se sprošča in razstruplja neželeno energijo , in vam pomaga odstraniti ovire.


Kako jo uporabiti: Po obdobju polne lune (3 dni po polni luni) na zunanjo stran sveče napišite eno besedo ali namen tega, kar želite sprostiti, in odstraniti . Prižgite svojo svečo, tako da plamen požre vso neželeno energijo. Ko je sveča zgorela, previdno odstranite kamen in ga nosite s seboj do naslednje nove lune.To je le en del kristalnih svečk, ki jih predstavljamo za vas in vaše potrebe tokrat smo spregovorili le o svečah ob luninih fazah. Seveda pa imamo v naši ponudbi tudi posebno zasnovane namenske svečke (za osebno željo),ki so namenjene za točno določeno željo in namero v vašem življenju. Te svečke pa se seveda prižigajo prav tako ob določenih luninih dnevnih ko je energija za uresničevanje vaših želja najprimernejša. Seveda ob nakupu naših sveč za lunine faze ali pa osebne potrebe vedno prejmete ob nakupu sveč tudi vsa potrebna navodila kako in kdaj prižigati določeno svečo ki ste jo izbrali samo za vas in vaše želje.


Več o svečah in nakup le-njih si lahko pogledate na spodnji povezavi

https://www.crystalmuse.si/nakup?Kolekcije=KRISTALNE+SVE%C4%8CKE+NAMENSKE