Search

KAKO UPORABITI ZADNJO POLNO LUNO V LETOŠNJEM LETU 2020

Leto 2020 nas je vse pretreslo v dno duše, toda še vedno stojimo tukaj in sedaj. Zadnja polna luna v letošnjem letu

in ponujam vam priložnost, da uporabite posebne duhovne veščine, da se odpravite v novo leto lahkotno, energijsko čisti in pripravljeni na kreiranje svojih namer, ki si jih želite doseči v prihajajočem letu.. Kot magnet uporabite energijo te zadnje letošnje polne lune, da vam pokaže kje trenutno se nahajate in kaj je potrebno še spremeniti da dosežete željeno. ,.

Za to polno luno boste potrebovali en čarobni kristal - nekaj z malo blišča najboljši zame je v času polne lune Lunin kristal, lahko pa uporabljate tudi labradorit ali lepodolit skratka kristal ki ustvarja mavrico oziroma se blešči.


Kristal primemo v dominantno roko ( s katero pišemo) in ga podržimo v dlani, nato pričnemo z zrenjem v kristal, na način, da smo pozorni na odseve, bliske kristala in ob tem razmišljamo, česa ne potrebujemo več v našem življenju (tukaj sodijo razni toksični odnosi, zamere, jeze, agresija, ljubosumje, zavist itd). Med razmišljanjem o stvareh, ki si jih želite v tem letu znebiti ves čas zrite v kristal in ga opazujte kakšen lesk vidite temačnen, kakšne sence morda bliski kristala in podobno. Nato vse te vaše “slabosti” . ki jih ne potrebujete več usmerite v kristal, ki ga držite v roki, ter v mislih potisnite te “slabosti” v kristal in prosite kristal, da odvzame vsa ta vaša bremena iz vašega življenja . Močno stisnite kristal v dlan in si resnično priznajte vse, kar vas ovira na poti do uspeha potisnte tudi vse vase strahove in zadeve, ki se vam v življenju nenehno ponavljajo, saj teh občutkov in ponavljajočih se vzorcev resnično ne potrebujete več .


Izrecite morda tudi kakšno mantro ali molitev in močno vtisnite vse tisto, kar mora vstran v kristal, ki ga držite z dominantno roko. Nato odložite kristal na mizo ali oltarček, kjer boste izvajali obred, in vse to kar ste vtisnili v vaš kristal napišite tudi na list papirja . Nato preberite vsako vašo “slabost” “blokado” na glas sami sebi in si nato recite “S to slabostjo, blokado, sem se soočila in jo sedaj spuščam iz svojega življenja “ Ko končate list papirja na katerega ste pisali zažgete z ognjem in papir odvržete v školjko ali vodo, ki teče, da odplakne vse tisto kar ne potrebujete več


Ko končate vzamete kristal s katerim ste delali in ga temeljito sperete pod tekočo vodo, da simbolično izperete ves balast iz kristala. Kristal nato položite na zunanjo stran okenske police in ga čez noč pustite na energiji lune in vesolja, da se kristal ponovno napolni na pravilno ferkvenco. Naslednji dan najbolje bi bilo da to storite na dan polne lune ali pa vsaj do 31.12 na list RDEČEGA papirja napišete svoje manifestacije za leto 2021 Kaj si želite v svojem življenju (posel., novo ljubezen, novo stanovanje, otročka, zakon, itd. Lahko je seveda več stvari ki si jih želite )


PIŠITE NA RDEČ PAPIR SVOJE NOVOLETNE ŽELJE.

In nato želje preberite na glas, prepognete list papirja ter na ta list papirja položite kristal s katerim ste delali obred. Nato list papirja spr