Search

KRISTALNE ZAPESTNICE IN NJIHOVA UPORABA


Podprite svoje življenje, odpravite blokade, ohranite svoje zdravje, s pomočjo kristalnih zapestnic.


Kako in na kakšen način uporabljamo kristalne zapestnice ?


Saj ne, da bi potrebovali še en razlog, da se odenete v kristalni nakit, toda v primeru, če ste se spraševali kakšen je namen nošenja kristalnih zapestnic na obeh rokah, vam bomo sedaj na kratko razložili namen in učinke njihovega delovanja.


Že ko pogledate podobe starodavnih modrih žensk in boginj, kot so jih prikazovale starodavne civilizacije, boste opazili vzorec : mnoge od njih krasijo zapestnice na obeh zapestjih.


Ne glede na to, za katero civilizacijo gre, se opazi vzorec nošenja nakita in verjemite, da to ni naključje, ampak za temi dejanji stoji energija, moč, frekvenca. Takšno nošenje kristalnega nakita smo videli pri grški boginji Atheni, pri hindujskih boginjah, egiptovski boginji Isis ali budistični boginji Quan Yin, njihova skupna lastnost pa so ujemajoče se zapestnice na obeh rokah. To je za nas kot energijske delavce smiselno.


Ker je pozitivna energija, le ustvarjanje in vzdrževanje ravnovesja, simetrija zapestnic na vsaki strani roke pomeni harmonijo teh močnih žensk. Tako kot desna in leva stran možganov opravljata različne funkcije, imata desna in leva stran telesa različne energijske funkcije. Zato je nošenje kristalov v obliki zapestnic na levi in ​​desni strani najučinkovitejši in najmočnejši način za povečanje energijskih koristi vaših zapestnic.


Nošenje dveh ali več zapestnic ne samo podvoji energijo, ampak dejansko dvigne energijo vsake zapestnice na povsem novo raven


Levo in Desno? Kako? In zakaj bi morali nositi zapestnice na določenih straneh?


Da bi kar najbolje izkoristili svojo energijsko povezavo in zapestnice, je najprej pomembno, da razumete, kaj počne vsaka stran telesa. Na ta način lahko svojo zapestnico, kristale in namene namestite na ustrezno stran telesa in izkoristite svoj nakit kar najbolje.


Leva stran je stran tistega kar mi smo, naša notranjost, ukvarjanje z našo dušo in intuicijo, desna stran pa je odgovorna predvsem za naš zunanji svet in okolico okoli nas. Preprosto povedano, leva stran telesa je tisto kar dejansko mi smo , desna stran pa tista, katero kažemo ljudem okoli nas. Prav tako z levo stranjo sprejemamo energijo, z desno pa jo nato oddajamo. Ker kot sem že omenila, je leva stran tista, preko katere sprejemamo energijo in si zato lahko z nošenjem kristalnih zapestnic zelo dobro pomagamo narediti velike pozitivne premike v našem življenju.

Ko nosite določene zdravilne kristale na levem zapestju, lahko zavestno nadzirate in spreminjate napetosti iz zunanjega okolja.


V nasprotju s tem je vaša desna stran vaša »izvajalska« ali »akcijska« stran. Ko nosite kristale na desnem zapestju, vam kristali pomagajo pri produktivnosti in nadzorujejo energijo, ki jo vnašate v zunanje okolje. Za najboljše energijske koristi svojih kristalnih zapestnic preprosto poiščite pravilno ravnovesje, med levo in desno stranjo (podobno kot starodavni kitajski koncept energije jin in jang - svetloba proti temi, počasi proti hitro, mehko vs. trdo, notranjost v primerjavi z zunanjo). To lahko storite tako, da nosite kristalne zapestnice na levem in desnem zapestju v določenih kombinacijah, da boste lažje dosegli, kar si želite. Priporočamo, da pri sebi premislite, kaj si želite spremeniti ali uskladiti pri sebi in na katerem področju si želite več akcije in kaj je tisto, kar morate iz svojega življenja spustiti.


Na ta način oz. koncept so zasnovane nove zapestnice Crystal Muse, ki že nastajajo z namenom, da vas podprejo tam, kjer potrebujete, in da odpravljajo vzorce, ki jih ne potrebujete več. Te kristalne zapestnice so posebej blagoslovljene , energijsko podprte, izdelane po posebnih ritualih luninih men in seveda je preizkušeno tudi njihovo delovanje.


Vrhunske namere + na katero stran jih nositi


Za vas smo izdelali posebne kombinacije za posebne namere seveda pa bomo našo kolekcijo še dopolnjevali in iskali vedno nove rešitve za vaše osebne morebitne težave.


Crystal Muse Zapestnici

Bogastvo + Uspeh


Nosite zapestnico Obilje (kristali Zeleni Aventurin ter Citrin) na levem zapestju, da pokličete energijo bogastva, uspeha, obilja in blaginje.

Na desni strani pa nosite kristalno zapestnico Odstranje ovir (kristal Tigrovo oko, oniks)ter si tako zagotovite pot za akcijo, da boste lažje dosegli svoje finančne cilje .


Zaščita + odbijanje negativne energije


Nošenje zapestnice Zaščita (Črni Obsidijan, Hematit) na levi roki vam bo zagotovilo da prejemate zaščitno energijo in okoli sebe ustvarjate energijski ščit.

Na desni roki pa nosite zapestnico Odbijanje negativne energije (kristal Turmalina in kamena strela ) saj kamena strela kot odsevni kristal pošlje morebitno negativno energijo nazaj k pošiljatelju.Mir + sprostitev

Na levem zapestju nosite pomirjujoč kristal, zapestnica MIR (ametist in lapis lazuli), da najdete notranji mir in sprostitev.

Na desnem zapestju pa nosite kristalno zapestnico SPROSTITEV (kristali Kamena Strela ), da sprostite nered ali kaotično energijo iz svojega energijskega polja.


Sreča + veselje

Da bi našli srečo in veselje v svojem življenju, je pomembno, da preusmerite svojo notranjo in zunanjo energijo. Na levem zapestju nosite zapestnico