Search

SPOMLADANSKO 7-DNEVNO MANIFESTIRANJE S KRISTALI

Updated: Mar 20

spomladansko enakonočje poteka letos 20. marca 2021. Kot uradni prvi pomladni dan to enakonočje predstavlja prehod iz hladnih, temnih dni v toplejše, svetle. S kristalno prakso lahko izkoristite močno energijo sončnega gibanja, na način da vnesete svežo novo energijo v vse vidike svojega življenja

Za vajo Spomladansko manifestiranje boste potrebovali:
1 Kristal Citrina (kristalna Konica )

1 Kristal Selenita

1 Kristal Flower agat (cvetni ahat)

1 Kristal Kamena strela
KORAKI POSTAVITVE KRISTALNE MREŽE


  • 1.Na dan spomladanskega enakonočja (20. marca) položite kristale v krog na naslednji način, začnite z vrha in se premikajte v smeri urnega kazalca (glejte postavitev spodaj): Citrin, selenit, cvetni ahat, kamena strela. Po postavitvi kristalov v krog se boste povezali z vsakim kristalom posebej, in s tem dodali svojo namero ali željo.

  • 2.Najprej vzemite v roke citrin. Kot kristal pozitivnosti in manifestacije, bo vaš citrin držal namen tega, kar želite v tej sezoni doseči v svojem življenju. Medtem ko držite citrin, se v mislih vprašajte; Kaj si želite doseči v prihodnjih mesecih? Pomislite na projekt ali cilj, ki ga želite doseči! Nato postavite kristal citrina nazaj na vrh kroga.

  • 3.Nato vzemite v roke selenit. Njegova čistilna energija vam pomaga odstraniti neželeno ali negativno energijo iz vašega uma, telesa in duha. Medtem ko držite svoj kristal selenite, se v mislih vprašajte; Česa se moram rešiti, da dosežem svoj cilj? Pojdite globoko v sebe in se rešite omejujočih prepričanj ali negativnih vzorcev, ki vas zadržujejo. Z vsakodnevnim osebnim čiščenjem s selenitno palico si lahko pomagate odstraniti te negativne vzorce. Kristal Selenita postavite nazaj na prvotno mesto.


  • 4.Nato vzemite kristal flower agat ( cvetni ahat). Podobe cvetočih cvetov na tem kristalu predstavljajo rast in širitev v vašem življenju. Medtem ko držite cvetni ahat, se vprašajte, kakšen bo občutek , ko bodo vaši cilji uresničeni? Predstavljajte si, kako ste srečni in kakšno bo videti vaše življenje (vizualizirajte stanje) To stanje resnično občutite v svojem telesu. Nato položite cvetni ahat na dno kroga.

  • 5.Nazadnje vzemite v roke svojo kameno strelo. Zadnji kristal je kristal jasnosti kamena strela, ta kirstal vam bo pomagal jasno določiti, kaj morate storiti za dosego svojih ciljev. Medtem ko držite svoj kristal kamene strele, se vprašajte; Kaj lahko danes storim, da se še bolj približam svojemu cilju? .Vsak naslednji dan 7 dnevne manifestacije, se zavežite, da boste naredili nekaj kar vas bo premaknilo naprej k uresničitvi vašega cilja. Odločite se , da boste vsak dan naredili nekaj dobrega in se premaknili bliže vašemu cilju; npr. Se pomolili za uspeh vašega načrta, izgovarjali afirmacije za spodbudo vaše kreacije, izrekali mantre za uspeh itd. Najdite svoj način izražanja da boste lažje uresničili svojo željo. Na ta način boste dvignili svojo vibracijo in seveda boste lažje prišli do vašega cilja. . Nato postavite kameno strelo nazaj v svoj krog


Pustite kristale v tej krožni tvorbi 7 dni kot opomnik na vaše namene za pomlad. Vsak dan potrdite svojo namero (od koraka št. 2) naprej vsak dan si vzemite 5 -10 minut in se posvetite svoji pomladni kristalni mreži. (čiščenje sebe, vizualizacija, molitev, afirmacije, mantranje itd.) nato s roko zakrožite nad vašo kristalno mrežo nad kristali v smeri urinega kazalca in na ta način s svojo energijo dodajte moč nameri.


Verjemite, to je močna kristalna praksa za uresničitev vaših namer v pomladnem času, seveda pa lahko to prakso uporabite tudi kadarkoli, ko si želite spremembo, oziroma imate v svojem življenju nov cilj in željo da jo uresničite.


Želimo vam obilo veselja pri postavljanju kristalne mreže in uspeha pri uresničevanju vaših želja