Search

SPOMLADANSKO 7-DNEVNO MANIFESTIRANJE S KRISTALI

Updated: Mar 20

spomladansko enakonočje poteka letos 20. marca 2021. Kot uradni prvi pomladni dan to enakonočje predstavlja prehod iz hladnih, temnih dni v toplejše, svetle. S kristalno prakso lahko izkoristite močno energijo sončnega gibanja, na način da vnesete svežo novo energijo v vse vidike svojega življenja

Za vajo Spomladansko manifestiranje boste potrebovali:
1 Kristal Citrina (kristalna Konica )

1 Kristal Selenita

1 Kristal Flower agat (cvetni ahat)

1 Kristal Kamena strela
KORAKI POSTAVITVE KRISTALNE MREŽE


  • 1.Na dan spomladanskega enakonočja (20. marca) položite kristale v krog na naslednji način, začnite z vrha in se premikajte v smeri urnega kazalca (glejte postavitev spodaj): Citrin, selenit, cvetni ahat, kamena strela. Po postavitvi kristalov v krog se boste povezali z vsakim kristalom posebej, in s tem dodali svojo namero ali željo.

  • 2.Najprej vzemite v roke citrin. Kot kristal pozitivnosti in manifestacije, bo vaš citrin držal namen tega, kar želite v tej sezoni doseči v svojem življenju. Medtem ko držite citrin, se v mislih vprašajte; Kaj si želite doseči v prihodnjih mesecih? Pomislite na projekt ali cilj, ki ga želite doseči! Nato postavite kristal citrina nazaj na vrh kroga.

  • 3.Nato vzemite v roke selenit. Njegova čistilna energija vam pomaga odstraniti neželeno ali negativno energijo iz vašega uma, telesa in duha. Medtem ko držite svoj kristal selenite, se v mislih vprašajte; Česa se moram rešiti, da dosežem svoj cilj? Pojdite globoko v sebe in se rešite omejujočih prepričanj ali negativnih vzorcev, ki vas zadržujejo. Z vsakodnevnim osebnim čiščenjem s selenitno palico si lahko pomagate odstraniti te negativne vzorce. Kristal Selenita postavite nazaj na prvotno mesto.


  • 4.Nato vzemite kristal flower agat ( cvetni ahat). Podobe cvetočih cvetov na tem kristalu predstavljajo rast in širitev v vašem življenju. Medtem ko držite cvetni ahat, se vprašajt