Search

KRISTALNA PRAKSA - KRISTALI ZA TRANSFORMIRANJE IZ ŽALOSTI V SREČO!

Updated: Dec 14, 2020
Kristalna praksa Kako iz Žalosti v Srečo!

V življenju sta vedno dve plati medalje. Tako kot ne morete imeti svetlobe brez teme, ne morete imeti sreče tudi brez žalosti. Kakor koli si želimo, da nikoli ne bi občutili žalosti, je pomembno, da prepoznamo, da nam te nižje vibracije omogočajo prepoznavanje in praznovanje višjih vibracij. Glede na to je pomembno, da se naučite kristalne prakse, da se poberete, ko se počutite slabo, da ne boste predolgo zataknjeni v žalosti ali temi.

Ta mini kristalna praksa za obravnavo občutka žalosti bo raziskal, kako se iz tega stanja prestaviti v novo stanje, s boste lažje očistili, pozdravili in reprogramirali svojo energijo. Z razmišljanjem, dnevnikom, čiščenjem energije, reprogramiranjem in določanjem namere boste ob koncu vašega dela prešli v novo višje stanje. Ta program lahko uporabite za dolgoročno čustveno zdravljenje, ali kot zdravljenje na kraju samem, kadar se počutite slabo.

Ste se torej pripravljeni prebiti skozi žalost in izkoristiti srečo? Začnimo.Refleksija + dnevnik

Zakaj je to pomembno: preden se lahko premaknete naprej in se ozdravite od neke izkušnje ali čustev, je koristno, da si vzamete nekaj časa, da razumete, zakaj se tako počutite in kako to čustvo vpliva na vaše življenje. Z naslednjimi vprašanji in ​​vajami ki si jih boste zapisovali, boste imeli priložnost globlje razumeti, kako se žalost kaže v vašem življenju. To obdobje razmisleka je prvi korak k zdravljenju, zato nekaj časa namenite temu delu prakse.


Kako začeti:

Premislite o preteklem mesecu in odgovorite na naslednja vprašanja tako, da pišete iskreno in brez presoje. NE ZADRŽUJTE SE. Vse to bo ostalo na vašem listu papirja. Zato premislite na predlagan način;

ali imate raje, da so te misli in občutki napisani na vašem listu papirja ali imate raje da imate te občutke zataknjene oziroma zaklenjene v sebi?

  • Kako žalost vpliva na vaše življenje?

  • Kdaj ste nazadnje v zadnjem mesecu doživeli žalost?

  • Kako je videti žalost, ko se ti dogaja?

  • Kako reagirate , ko ste v žalosti? Ali jokate, se zaprete, pokrijete itd.?

  • Se ta ista situacija ali izkušnja vedno znova dogaja? Kakšen je vzorec? Kaj je vzrok?

  • Kako ste se zaradi te izkušnje počutili na fizični, čustveni in duševni ravni?

  • Kako bi spreminjanje občutkov žalosti spremenilo vaše življenje?

Nasvet za kristal : Med pisanjem dnevnika držite kristal po svoji izbiri (jaz predlagam Kameno strelo !) v roki, s katero ne pišete, da boste v svoj odsev vnesli več jasnosti in vpogleda. Ste pripravljeni iti globlje? Uporabite moč kristala za pisanje vsega kar čutite ..
Kristali ki vam bodo pomagali transformirati žalost.

Eden najmočnejših zdravilnih kristalov za zdravljenje žalosti je Ametist . Ametist zadržuje energijo vijolične svetlobe, močno vznemirljivo in ekspanzivno energijo. Ko ste v stanju žalosti ali bolečine, vam Ametist odstrani nižje čustvene vibracije. Vodi vas v višjo dimenzijo, kamor se lahko prebijete in premaknete mimo čustev, ki vas držijo v nižji fervenci. Omogoča vam, da prepoznate, kaj se dogaja, vidite, kaj se morate naučiti, in pristopite k situaciji na nov pozitivnejši način.

Poleg tega, da dviguje vašo vibracijo, Ametist deluje tudi tako, da transformira negativno energijo. To je popolno orodje, ki vam pomaga, da se premaknete skozi žalost, kajti včasih, ko se počutite žalostne, se vam zdi, kot da sreče ni mogoče najti, lahko pa vam kristal Ametist pokaže pot.

Včasih vaši občutki niso tako jasni in morda začutite nekatera druga čustva, ki so povezana z žalostjo, vendar ne ravno z njo. V teh primerih posežemo po teh 7 kristalih za posebne namene:

1. Angelit za prehod z občutka osamljenosti na občutek podpore

2. Amazonit za preusmeritev iz malodušja v upanje

3. Pirit za prehod z občutka izgubljenosti na občutek nadzora

4. Mavrični Obsidijan za prehod iz stanja žalosti v stanje miru in stabilnosti

5. Lapis Lazuli za preusmeritev iz občutka nemoči v občutek moči

6. Karneol za prehod iz občutka ničvrednosti v občutek dostojnostiČiščenje jeze s selenitom

Zakaj je to pomembno: po razmisleku, dnevniku in časovni postavitvi tega čustva je čas, da se očistite in s pomočjo Selenita sprostite shranjene izkušnje iz svojega energetskega polja. Ena od prednosti dela s Selenitom je, da vam pomaga ustvariti novo perspektivo. Omogoča vam, da se soočite s svojo preteklost, odstranite vse, kar vam ne služi več in samozavestno stopite v sedanjost. Namesto, da ostanete zataknjeni in predvajate iste vzorce v mislih, vam pomaga razbiti vzorec in ga počistiti. Zato boste ta kristal uporabili v posebni vaji čiščenja energije, da sprostite žalost in druga s tem povezana čustva.Kako to storiti:

Držite palico Selenita v desni roki in naredite pest. Držite