Search

KRISTALNA PRAKSA - KRISTALI ZA TRANSFORMIRANJE IZ ŽALOSTI V SREČO!

Updated: Dec 14, 2020
Kristalna praksa Kako iz Žalosti v Srečo!

V življenju sta vedno dve plati medalje. Tako kot ne morete imeti svetlobe brez teme, ne morete imeti sreče tudi brez žalosti. Kakor koli si želimo, da nikoli ne bi občutili žalosti, je pomembno, da prepoznamo, da nam te nižje vibracije omogočajo prepoznavanje in praznovanje višjih vibracij. Glede na to je pomembno, da se naučite kristalne prakse, da se poberete, ko se počutite slabo, da ne boste predolgo zataknjeni v žalosti ali temi.

Ta mini kristalna praksa za obravnavo občutka žalosti bo raziskal, kako se iz tega stanja prestaviti v novo stanje, s boste lažje očistili, pozdravili in reprogramirali svojo energijo. Z razmišljanjem, dnevnikom, čiščenjem energije, reprogramiranjem in določanjem namere boste ob koncu vašega dela prešli v novo višje stanje. Ta program lahko uporabite za dolgoročno čustveno zdravljenje, ali kot zdravljenje na kraju samem, kadar se počutite slabo.

Ste se torej pripravljeni prebiti skozi žalost in izkoristiti srečo? Začnimo.Refleksija + dnevnik

Zakaj je to pomembno: preden se lahko premaknete naprej in se ozdravite od neke izkušnje ali čustev, je koristno, da si vzamete nekaj časa, da razumete, zakaj se tako počutite in kako to čustvo vpliva na vaše življenje. Z naslednjimi vprašanji in ​​vajami ki si jih boste zapisovali, boste imeli priložnost globlje razumeti, kako se žalost kaže v vašem življenju. To obdobje razmisleka je prvi korak k zdravljenju, zato nekaj časa namenite temu delu prakse.


Kako začeti:

Premislite o preteklem mesecu in odgovorite na naslednja vprašanja tako, da pišete iskreno in brez presoje. NE ZADRŽUJTE SE. Vse to bo ostalo na vašem listu papirja. Zato premislite na predlagan način;

ali imate raje, da so te misli in občutki napisani na vašem listu papirja ali imate raje da imate te občutke zataknjene oziroma zaklenjene v sebi?

  • Kako žalost vpliva na vaše življenje?